Wat zijn de voordelen van een Quooker?

Elektrische waterkokers kunnen worden gebruikt om water te koken, wat geen slecht idee is. Maar hoe nuttig is het? Telkens als u hem gebruikt, moet u hem aansluiten op een stroombron en vervolgens de stekker uittrekken als u klaar bent. Wat als je dat allemaal zou kunnen vermijden? Stel je voor dat je op elk moment je kraan opendraait en ontdekt dat het water heet is. Als dit te mooi lijkt om waar te zijn, kunt u een Quooker-kraan in uw huis installeren om dit te realiseren.

Wat is een Quooker?

De Quooker is een unieke, eigentijdse warm- en koudwaterkraan. Deze Instant Hot Boiling kraan heeft een geïntegreerd filter- en blokjessysteem. Bovendien bespaart deze kraan zowel elektriciteit als water. In tegenstelling tot conventionele kranen is Quooker een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw huis. Lees verder om meer te ontdekken over de voordelen van deze kranen.

Voordelen van een Quooker

Effectief energiegebruik

Wie vele malen per dag water moet koken, zal met een Quooker niet meer energie verbruiken dan met een waterkoker. Nog energiezuiniger is de Quooker COMBI tank (die zowel kokend als warm water uit een koude toevoer biedt). Dit is ’s werelds eerste boiler met hoogvacuüm isolatie, en hij verbruikt 50% minder energie dan een conventionele boiler. Met een rendement van A is de Quooker COMBI de meest energie-efficiënte bron van warm water voor de keuken. Voeg een Quooker CUBE toe om uw bestelling nog milieuvriendelijker te maken, omdat er geen verspillende waterflessen meer nodig zijn.

Tijd besparen

Met Quooker verspilt u nooit meer vier maanden van uw leven met wachten tot een waterkoker kookt. Na installatie wordt de Quooker ongetwijfeld uw favoriete keukenapparaat. De kooktank wordt voortdurend bijgevuld, zodat u altijd kunt beschikken over vers, instant kokend water. Met ons CUBE-opzetstuk hebt u toegang tot gefilterd koud en bruisend water, dus minder ritjes naar de supermarkt voor flessen water!

Veelzijdig

De Quooker is een multifunctioneel keukenapparaat dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De Quooker kan thee of koffie zetten, groenten blancheren, babyflesjes ontsmetten en zelfs onreine potten en pannen schoonmaken! De Quooker Flex, die een langere slang heeft, heeft taken zoals het spoelen van de gootsteen of het schrobben van de snijplank veel eenvoudiger gemaakt. De Quooker is een extra fantastische keuze als u uw werkruimte wilt maximaliseren en lelijke draden wilt vermijden!

Veilig

Met een Quooker is het moeilijk om per ongeluk het kookproces in gang te zetten. Het vereist een discreet ringmechanisme met dubbele druk en inschakeling dat volledig gescheiden is van de standaard koude en warme knoppen. De injectie van lucht in het water produceert een nevel die voorkomt dat u zich per ongeluk verbrandt. In tegenstelling tot waterkokers voelen quookers door de dubbele isolatie ijskoud aan. In tegenstelling tot een waterkoker of een pan met heet water kan een Quooker niet per ongeluk worden omgestoten, gekanteld of gemorst.